marți, 17 noiembrie 2009

reportaj






Inceput de noiembrie, undeva in zona Campulung Muscel. In zona cu alte treburi, am facut un ocol la un moment dat si asa am dat peste ce vedeti in imaginile alaturate. Nou si vechi, gunoaie si alei asfaltate in curti, case din chirpici si antene parabolice. Fotografiile au fost facute din masina. Mi-a fost cam teama sa ma opresc. Poate data viitoare.
Mie mi s-a parut fascinant.

14 comentarii:

  1. Denisa, ideea e interesanta, dar parca toate fotografiile pleaca la vale spre stanga. Ma uit la stalpi si vad ca nu-s verticali, nici gardul, deci fotografiile nu-s drepte. Cea mai buna ar fi fost cea cu femeia in geam daca ai fi prind cadrul mai strans astfel incat sa nu se vada cornisa ci numai un pic de perete in jurul geamului. Ma rog, asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. observatiile scrise de dragos sunt usor de "reparat" in photoshop, cap-coada, ar fi bine sa ii urmezi sfatul. probabil ca au iesit asa pt ca ai fotografiat din masina, in graba si destul de stresata.
    mie mi se pare exceptionala fotografia verde (cu si fara crop) si foarte interesante toate celelalte, m-ai impresionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. de acord cu dragos, toate cad in stanga, insa reportajul e foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, initial m-am gandit sa le las asa, needitate, tocmai pentru a ilustra faptul ca le-am facut pe geamul masinii si din mers. :D
    Acum, daca ziceti voi, le mai bibilesc.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am citit comentariile dinaintea mea. Mie mi se pare interesanta ideea de a face fotografiile mai la stanga, ca si cum casele tiganilor ar fi gata sa o ia la vale datorita alunecarilor de teren. Poate chiar asta se va intampla cu adevarat. Oricum este buna ideea ta. Mergi mai departe cu reportajul. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place reportajul tau.
    Astept sa il vad si modificat.
    felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu are rost sa mai spun si eu ce s-a constatat mai sus
    eu vreau sa iti spun ca este foarte interesant reportajul
    ai prezentat exact viata rurala a romanului de rand

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo, poate vad reportajul tau la ziar ca este bun :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai, tu nu trebuie sa arati ca nu te-ai dat jos din masina. Trebuie sa para ca le-ai facut acolo, printre oameni. Nu trebuie sa pui distanta intre noi privitorii si peisaje sau portrete. Aia de la National Geografic fac fotografii din masina, dar zici ca stau langa lei, elefanti si crocobauri. Bine, sunt unele exceptii, dar riscante.
    Asa cu fotografiile modificate, reportajul e mult mai valoros. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  10. bun reportajul!! unde a fost facut?
    andreea

    RăspundețiȘtergere
  11. ne-am intors din Campulung Muscel catre Pitesti, cu un ocol catre stanga. nu mai stiu (mea culpa) cum se numea satul, ne grabeam foarte tare.

    RăspundețiȘtergere