luni, 2 noiembrie 2009

autoportret


6 comentarii:

  1. Felicitari pentru tema! Imi plac amandoua - imi plac culorile din cea de-a doua mai mult, iar ca ipostaza cred ca imi place mai mult primul autoportret.
    Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie, ca ipostaza, imi place mai mult cel de-al doilea portret, pentru ca ma identific mai mult cu copilul din tine. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com. Am avut curaj sa-mi arat fata in ultima postare cu intentia clara de a face sa rada pe toti cei care vor vedea acea fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  3. au iesit bine autoportretele
    imi place mai mult cel de al doilea, este incadrat foarte bine
    este foarte bine ca nu ai pierdut detaliile in zonele negre

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte misto prima. super incadrarea in oglinda... mie nu mi-a traznit sa fac asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. prima imi place de numa numa ...bravo ! are tot ceea ce vreau sa vad la un cursant ...! curiozitate ,bucurie ...vointa ..!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un mic criticism constructiv in ceea ce priveste partea tehnica.
    In prima imagine din cate observ eu, focalizarea a fost facuta pe braţ, iar faţa a iesit putin neclara. Ai fi putut corecta treaba asta ori prin inchiderea diafragmei ca sa ai mai multa profunzime de camp si sa iti iasa clar si aparatul si chipul tau, sau focalizânt ochii si apoi recompuneai cadrul (in cazul folosirii autofocus-ului). De asemenea petru tipul asta de cadru eu as fi folosit o telecomanda sau self-timer-ul aparatului pentru declansare. In rest imi place foarte mult si sunt destul de curios ce ai folosit pentru iluminare.
    Foto 2 -- not so great (parerea mea), este prea hi5-like :)

    RăspundețiȘtergere